|
Zepco
|
 |
« Odpowiedz #30 : 9 Wrzesień 2009, 21:57 » |
|
Podstawowe opisy są w komentarzach kodu. 
|
|
|
|
|
|
OŚWIADCZENIE: Ja, niżej podpisany, świadomy wszystkich konsekwencji tego posta postanawiam go dopuścić do użytku publicznego, albowiem bo gdyż aczkolwiek uważam, że nie wyrządzi on (znaczy: post) krzywdy nikomu innemu niźli mnie samemu (czyli autorowi posta). -- Zepco -- (: nʞnʞ
|
|
|
mck
NKTeam
Ekspert
|
 |
« Odpowiedz #31 : 9 Wrzesień 2009, 22:48 » |
|
przecież jeszcze nie wyszło oficjalnie... jak wyjdzie, to raczej* pojawi się jakaś dokumentacja... * choć jak patrzę wstecz, to nie jest to wcale takie pewne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zepco
|
 |
« Odpowiedz #32 : 9 Wrzesień 2009, 22:51 » |
|
przecież jeszcze nie wyszło oficjalnie... jak wyjdzie, to raczej* pojawi się jakaś dokumentacja... * choć jak patrzę wstecz, to nie jest to wcale takie pewne  W życiu nie wyjdzie pełna dokumentacja, bo deweloperzy zachwycą się nowym rozwiązaniem i skupią się na KO4
|
|
|
|
|
|
OŚWIADCZENIE: Ja, niżej podpisany, świadomy wszystkich konsekwencji tego posta postanawiam go dopuścić do użytku publicznego, albowiem bo gdyż aczkolwiek uważam, że nie wyrządzi on (znaczy: post) krzywdy nikomu innemu niźli mnie samemu (czyli autorowi posta). -- Zepco -- (: nʞnʞ
|
|
|
mck
NKTeam
Ekspert
|
 |
« Odpowiedz #33 : 9 Wrzesień 2009, 23:13 » |
|
dlatego też napisałem: "jakaś dokumentacja" - zawsze taka była i tak już chyba zostanie, ot taka tradycja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Airborn
|
 |
« Odpowiedz #34 : 10 Wrzesień 2009, 09:43 » |
|
osobiście też nie liczę na jakąś dobrą dokumentację niestety, ale cóż, K już mnie do tego przyzwyczaiła
szczerze, gówniana tradycja... no ale nikt nie lubi pisać dokumentacji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barat
|
 |
« Odpowiedz #35 : 10 Wrzesień 2009, 10:31 » |
|
Jakby na to nie patrzeć dokumentacja będzie na zasadach WIKI ... co za tym idzie to od samych użytkowników będzie zależało, czy dokumentacja będzie dobra, słaba czy niewidzialna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r4zick
|
 |
« Odpowiedz #37 : 17 Wrzesień 2009, 10:52 » |
|
Mi się podoba nowa kohana. Jakaś taka bardziej uporządkowana i daje więcej możliwości. Teraz tylko pozostaje czekać na lepsze guide, bo kto ma czas czytać kod od podszewki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phpion
NKTeam
Zaawansowany użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #38 : 17 Wrzesień 2009, 11:15 » |
|
Jakaś taka bardziej uporządkowana
Nie miałem czasu patrzeć na finalną wersję, ale te, na które do tej pory patrzyłem sprawiały na mnie wręcz odwrotne wrażenie. Może to kwestia przyzwyczajenia do 2.3...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nediam
|
 |
« Odpowiedz #39 : 17 Wrzesień 2009, 12:18 » |
|
jakaż obszerna dokumentacja... teraz tylko czekać na 3.0.1 ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zepco
|
 |
« Odpowiedz #40 : 17 Wrzesień 2009, 13:22 » |
|
Dla mnie początkowo też układ plików wydawał się chaotyczny, ale im dłużej jej się przyglądam tym więcej dostrzegam zalet w porównaniu z 2.2.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nrm
|
 |
« Odpowiedz #41 : 17 Wrzesień 2009, 13:48 » |
|
Zalety są ale razem z chaosem 
|
|