Polski support
KohanaPHP Framework
FORUM Polskiego Supportu KOHANA Framework
9 Wrzesień 2010, 02:13 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: 18.10.2009 - wydanie 3.0.1
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: smb-tombud.pl  (Przeczytany 410 razy)
Riu
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« : 4 Grudzień 2009, 13:08 »

Skromna stronka dla firmy z materiałami budowlanymi. Wygląd szału nie robi, Język ale klient wybiera - klient ma. Postanowiłem odnotować bo to moje pierwsze wdrożenie na KO3 i już wiem, że nie wrócę do 2.x - no świetnie mi się pracuję z hmvc.

Maciek
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #1 : 4 Grudzień 2009, 13:23 »

świetnie mi się pracuję z hmvc.
Tak z ciekawości, możesz opisać choćby w skrócie jak z HMVC skorzystałeś akurat w tym projekcie? Pytam bo wygląda on dość prosto (nie traktuj tego jako coś negatywnego) i nie do końca widzę tu miejsce na użycie HMVC.

PS Do trzymających władzę - może jednak utworzyć osobny dział "Powered by Kohana 3" ?
Riu
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 4 Grudzień 2009, 13:39 »

Hmvc wykorzystałem przy galerii, metatagach, menu... tak - nie trzeba było, ale to bardziej dla ćwiczenia;). Jest jeszcze panel administracyjny, w którym też korzystam sobie z fajności nowej kohanki Mrugnięcie.

barat
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #3 : 4 Grudzień 2009, 13:42 »

Faktycznie wyglądem szału nie robi, ale Twoja wypowiedź kusi by się za KO3 zabrać Uśmiech
Jednak to chyba dopiero wtedy, gdy będzie dobre Formo dla KO3 Uśmiech

Swoją drogą ... "Powered by Kiro CMS." ... planujesz CMS'a na KO3? Uśmiech
Riu
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : 4 Grudzień 2009, 13:56 »

Kiro to mój skromny projekt, który wiosną tego roku przepisałem na Kohanę, a teraz na KO3, chociaż teraz będzie to już zupełnie inny system niż na 2.x. Na dobra sprawę w przyszłym tygodniu będę go kończył więc nie jest to etap planowania. Powyższa strona chodzi na jego bardzo skromnej wersji, ale fakt jest taki, że wszystkie jej elementy to treść dynamiczna, którą można administrować z panelu. Myślę, że dzięki Kiro i ko3 wkrótce się pochwalę kilkoma ciekawszymi wdrożeniami.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: